top of page

Kropsterapi

En kropsterapi-behandling består typisk af dybdegående, pulserende massage, samtaleterapi, meridianmassage, fokus på vejrtrækning, strækøvelser og beroligelse af  nervesystemet, samt stimulering af immunforsvaret. Jeg har et holistisk syn på problematikken, dvs jeg ser det som en helhed, hvor det fysiske og psykiske hænger uløseligt sammen. 

Hvis man ikke har det godt psykisk, sætter det sig som smerter eller spændinger i kroppen. Omvendt kan fysiske smerter også påvirke ens psykiske tilstand.

Som specialiseret Traume kropsterapeut kan vi også skabe forståelse af dine forsvarsmønstre og følelsesmæssige mønstre. Du kan komme i kontakt med noget i dig selv og åbne mulighed for at se og mærke dine ressourcer, dine behov og hvad du måske vil gøre anderledes, for at skabe forandring i DIT liv.

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv. Finde tilbage til balance, hvilket kroppen altid vil stræbe efter.

Via aktivering af lymfesystemet vil kroppen kunne udskille ophobede affaldsstoffer og gennem åndedrætsteknikkerne vil der bygges bro mellem hoved og krop.

Kropsterapi kan give dig en dybere forståelse for og bedre kontakt til din krop.

         Priser: 

         75 min - 875kr.

         90 min - 1050kr.

         Spar 5% på behandlingsforløb.

 

         Læs anbefalinger her

bottom of page