top of page

Reiki Healing

Reiki healing er særligt for dig som ønsker at opnå indre ro, balance, klarhed, og livsglæde.

 

Reiki betyder Universel energi og det er den energi der flyder til dig via mine hænder. Det er en blid behandlingsform, som kan hjælpe på fx angst og stress, dvs på følelsesmæssige og mentale ubalancer. Også fysiske blokeringer kan healingen løsne op for.

 

Der er ikke noget man skal forstå. Du skal blot mærke hvad det gør for dig. Alle kan tage imod Reiki og du skal blot være åben for oplevelsen. Nogle mærker varme, kulde eller prikken, at blive beroligede og måske falde i søvn, andre mærker ikke noget. Måske først efter et par dage eller efter et par behandlinger.

 

Min overbevisning er at Reiki altid virker. Jeg oplever at mange får en følelse af tryghed, at blive holdt, og jeg tror, at en af grundene til at Reiki vinder frem er, at denne omsorg skaber ro og lindring og at det i sig selv også kan støtte op om andre behandlinger. Så der er mange situationer hvor Reiki-behandlinger kan være godt.

 

Til at afhjælpe stress

Til at dæmpe angst og uro

Til at hæve dit energi-niveau

Til at øge din kropsbevidsthed

Som smertelindring

Som supplement til andre behandlingsformer, herunder medicinske behandlinger. Læs evt mere her.

 

Det anbefales at modtage 4 behandlinger inden for kort tid, helst 4 dage i træk, for at befordre healingsprocessen. Men 1 behandling vil også have stor effekt.

       Priser:

      75 min - 875kr

      Rabat ved køb af 4 behandlinger - KUN 2300kr (De skal for størst effekt, bookes indenfor 3 måneder)

   

bottom of page