top of page

Yoga og Mindfulness.

Yin Yoga

Yin yoga er den blide, indadvendte yoga, hvor - "Vi bruger ikke kroppen til at komme ind i stillingen,

men stillingen til at komme ind i kroppen" - hvormed vi opnår psykologiske fordele som indsigt og indre ro, samt fysiske fordele som smidighed, stærkere led og fleksibelt og lækkert fascia.


Vi arbejder  med dybe stræk af fascia, ligamenter, knogler og led - vi spænder af, giver efter og lader tyngdekraften arbejde for os.

 Yin er i samspil med Yang, der hvor vi finder balance og repræsenteret ved det kølige, det rolige, det indadvendte, hvor Yang er det varme, det hurtige og det udadvendte.

Yang har vi ofte meget af i vores hverdag, med arbejde, sociale medier, samvær med andre mennesker osv og netop derfor er Yin yoga et fantastisk redskab at bruge til at finde balance i vores liv.

Mange der elsker at løbe, løber mere. Vi elsker at lave det vi godt kan lide at lave,  men ofte har vi brug for også at gøre det modsatte, for at opnå balance - Yin yoga er derfor rigtig godt som supplement til anden, mere fysisk, træning.

Udover alle de skønne fordele ved Yin yoga, så tager det også udgangspunkt i at arbejde med bla meridianbanerne. Meridianbanerne er ifølge TCM (Traditionel kinesisk medicin) der hvor vores energi løber, og det er samme udgangspunkt vi tager i kropsterapien (ligesom i fx akupunktur og zoneterapi) - og derfor noget jeg elsker at arbejde med som kropsterapeut og Reiki healer. Alt er energi, det handler om balance :)

 

Åben for tilmelding her

 75 min 

- lille hold på max 6 personer.

Pris: 160 kr

Få bedre søvn og mere ro.

En fredfyldt aften med meditationer, skøn yin yoga med kropsterapeutisk tilgang, fordybelse, ro og balance. Alle kan være med.

Aftenen vil have et tema, fx chakraer, kost, meridianer eller lign. og jeg vil servere te og snacks.

Åben for tilmelding her

kl.19:00-22:00

Pris: 375kr

Yoga og Mindfulness aftener

bottom of page