top of page

Om Mig

Min historie

Jeg hedder Helle Voss Tønder, jeg er født i 1975, opvokset i Sønderjylland og bor i Smørum, hvor jeg også har min lille hyggelige klinik.

Min mand, Steffen, og jeg har 4 skønne teenagere i en sammenbragt familie. At være sammenbragt familie har været både skønt, lærerigt og udfordrende. For at få rollerne i familielivet til at fungere, og kunne være en nærværende og god mor og partner, har jeg måttet lære at passe på mig selv og lytte til min krops behov.

 

Dette har blandt andet ledt mig til at tage uddannelsen som kropsterapeut hos TOTUM samt blive specialiseret i Traumer og derfra blive fuldtidsbeskæftiget som kropsterapeut. Jeg er desuden uddannet Reiki healer og har både Reiki 1 og Reiki 2.

Jeg har kurser i Enneagrammet, udvidet meridianlære, åndedrætsøvelser og lignende.

Lige for tiden er jeg i gang med at uddanne mig til Life- og Business Coach. Det giver mig allerede nu mange flere redskaber til at bringe dig tættere på dine mål og drømme. Fx bedre relationer, mere overskud, glæde og velvære.

Jeg er fascineret af kroppen og dets funktioner, vores egen selvhelbredende evne, vores mulighed for balance og et liv med færre smerter, større overskud og mere glæde - ved at yde kærlig omsorg for os selv i form af fx kost, motion og kropslige behandlinger med samtale, nærvær og velvære.

For velvære er for alle!

Jeg fortsætter med videregående specialistuddannelser og workshops, samt uddanner mig videre indenfor bla yoga og kost. Min nysgerrighed gør at jeg slet ikke kan lade være, så jeg vil løbende have flere værktøjer og behandlinger at supplere med.

 

Jeg elsker selv det kropsterapi og healing gør for mig. Det samme med gode relationer, meditation, yoga, naturterapi og bevægelse. Jeg elsker at opholde mig i naturen og tager gerne på længere vandreture, terapi i naturen og nyder (for det meste ;)) havearbejde.

Jeg er optaget af at heling kommer både udefra og indefra, så kosten er vigtig. Derfor er jeg også blevet formidler af Eqologys produkter, hvor jeg vil fremhæve deres Pure Arctic Oil, som har været fantastisk for mange jeg kender og for min egen inflammation i fingrene (skriv eller ring til mig, så fortæller jeg gerne mere).

 

I mange år har jeg vidst at jeg ville arbejde med og hjælpe mennesker – og jeg har arbejdet med mennesker i alle aldre, mænd og kvinder, drenge og piger. Der ligger et stort pres på mange af os og der er mange der ikke trives med det - dette ønsker jeg at hjælpe med at forandre. Så vi står stærkere, groundet og i bedre balance.

Min fornemmelse og forståelse af andre mennesker er intuitivt nemt for mig og at blive behandler føles derfor ret naturligt og så er det en gave hver gang et menneske går herfra med et smil - med en bedre fornemmelse end da de kom, med en ny forståelse af dem selv eller med nye redskaber de kan bruge i deres hverdag.

 

Siden jeg var barn, har jeg kendt til nervøsitet og til at være ramt af angst. Dette har fyldt meget i mit liv og det har været en lang rejse, jeg i dag, ikke ville være foruden, da den gør mig stærkere hver dag. Det har givet mig passion for at lære nyt og til at udvikle mig som terapeut - og det giver mig lyst til at dele ud af denne viden og læring, så godt jeg kan.

 

Som gæst i mit rum, har du min fulde opmærksomhed og nærvær. Det er vigtigt for mig at vi har tillid, hvilket jeg søger at skabe med indføling og nærvær i mine behandlinger.

 

Jeg glæder mig til at møde dig :)

bottom of page